2022-02-15 08:10:16

Gospodar muha nosi ružičasto - poziv učenicima prvog razreda
Pozivamo sve zainteresirane učenike prvog razreda naše Škole na sudjelovanje u izvannastavnoj aktivnosti Knjigom oko svijeta.
Treća aktivnost ove godine nosi naziv Gospodar muha nosi ružičasto i održat će se u školskoj knjižnici u četvrtak, 17. veljače 2022. godine u 13 sati. 

Nastavljamo provedu aktivnosti poticanja čitanja i kritičkog propitivanja problema suvremenog društva u suradnji s Gradskom knjižnicom Voltino. Ovom trećom ovogodišnjom aktivnosti učenici će obraditi djelo Williama Goldinga “Gospodar muha”, te sudjelovati u radionicama. Radom u grupama raspravljat će o važnosti pravila u društvu, njihovom donošenju i sudjelovanju u procesu donošenja pravila te zajedno predložiti pravila za suzbijanje nasilja u našoj zajednici. 

Ovom aktivnosti obilježavamo i Dan ružičastih majica kada se posebno podsjećamo zašto je važno nasilje spriječiti u svim svojim oblicima.  

Zainteresirani učenici svoju prijavu za sudjelovanje trebaju poslati prof. Šutalo Barić na mail anasutalobaric@gmail.com najkasnije do isteka srijede 16. veljače.


Elektrotehnička škola