2019-11-05 10:29:39

Aktivnosti transnacionalne suradnje u Dublinu

Profesorica Julijana Lozar sudjelovala je na aktivnosti International Project Management Skills for Newcomers to KA1 VET mobility u Dublinu u Irskoj, 21. - 23. 10. 2019., u organizaciji irske nacionalne Erasmus + organizacije Lèargas. 

Naime, riječ je o aktivnosti transnacionalne suradnje namijenjene korisnicima koji provode projekt u Ključnoj aktivnosti 1 (KA1) u programu Erasmus + u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja bilo da su iskusni projektni koordinatori KA1 projekata ili bilo da su novi koordinati projekata koji provode svoj prvi KA1 projekt. Tema edukacije bila je mapirati ključne elemente projektnog ciklusa, upravljanje međunarodnim projektom, osiguranje kvalitete, međunarodna suradnja, inkluzivnost/uključivost u projektima te širenje projektnih rezultata.

Na aktivnosti su sudjelovali kolege iz različitih zemalja EU (Češke, Danske, Estonije, Grčke, Hrvatske, Irske, Italije, Litve, Nizozemske, Njemačke, Portugala i Švedske) koji su nesebično dijelili svoja iskustva i sugestije vezano uz to kako ostvariti partnerstva /suradnju.

Zahvaljujemo se Agenciji za mobilnost i programe Europske unije što je omogućila sudjelovanje naše kolegice na ovoj aktivnosti koja je bila od izuzetne važnosti u smislu ostvarivanja potencijalnih novih partnerstva/suradnje te razmijene iskustava i dobre prakse.

Više fotografija možete vidjeti ::ovdje::


Elektrotehnička škola