2019-10-28 11:53:35

Dani kruha

Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje obilježavaju se svake godine tijekom listopada. Ove godine svečanost Dana kruha u Elektrotehničkoj školi održana je 24.10. u 13,10 sati u knjižnici.

Okupilo se mnoštvo učenika, profesora i dragi gost iz župe sv. Leopold  Bogdan Mandić Ljubljanica - Voltino đakon Stipo Šarić.

Učenici i djelatnici škole potrudili su se ukrasiti školske prostore motivima zavičaja, plodovima zemlje, kruha i krušnih proizvoda. Odaziv učenika je bio najveći do sada. 

Svečanostima Dana kruha, uz molitvu, blagoslov i simbolično blagovanje kruha zahvaljujemo Bogu na svim plodovima, radostima, uspjesima i darovima kojima smo tijekom godine kao narod i kao pojedinci bili podareni.

Zahvaljujemo svim učenicima i djelatnicima naše Škole na donešenim proizvodima, a nadasve veliko hvala župniku don Željku Lovriću što nam je poslao đakona Stipu Šarića da uveliča ovogodišnje Dane kruha u našoj Školi. Đakon Stipo Šarić nadahnuto je govorio o važnosti obilježavanja Dana kruha i uputio  je ohrabrujuću poruku da nastavimo još bolje i kvalitetnije učiti i poštivati kruh naš svagdanji. 

Fotografije sa svečanosti su dostupne ::ovdje:: 


Elektrotehnička škola